OM OS

VI VIL IKKE BARE BYGGE, VI VIL SKABE

BURNING SNAIL ApS

Hvem er vi?

Mit navn er Klement Thorst, og det er mig, der har startet Burning Snail ApS. 

Burning Snail ApS er en konstruktionsvirksomhed, hvor vi bygger kulisser og rekvisitter, løser specialopgaver og tilbyder studieudlejning. Det er en virksomhed, hvor vi forener en innovativ ide-proces med godt håndværk og hvor vi imødekommer de behov, vi ved, der er i en travl, kreativ branche. 

Vi i Burning Snail ApS vil ikke bare bygge – vi vil skabe. Vi er til rådighed hele vejen fra idé til færdigt produkt – om du kommer med en udførlig skitse eller bare en umiddelbar tanke.  Vi er lige så meget idégeneratorer og problemløsere, som vi er håndværkere, og vi vil altid kunne finde en løsning på selv den mindste, skæveste, skøreste idé. Faktisk er der ingen opgaver, der er for mærkelige for os, og vi finder gerne de utraditionelle løsninger.

Det brændstof, vi kører på, består af 10 års erfaring med håndværk indenfor film, tv og teater, og så at vi har det sjovt med det vi laver. Derfor er vi også parate til at yde en ekstra stor indsats for at ting skal lykkes. Vores mål er, at vi kan levere et produkt af høj kvalitet, som vi selv kan være stolte af, og som du er fuldt ud tilfreds med – alt imens, vi gør vores, for at vi får en proces, hvor begge parter trives, hvor kravene efterleves, og hvor der stadig er rum til leg og passion. For så bliver det bare allerbedst.

Kontakt mig meget gerne her, hvis du har en idé, vi skal kigge på sammen.

Kontakt

Få et tilbud på din opgave - eller lade os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig videre med din idé. Udfyld formularen, så tager vi fat i dig.

Mange tak - vi vender snart tilbage til dig
Der er sket en fejl - prøv igen