KONSTRUKTION

DER ER IKKE DEN OPGAVE, VI IKKE KAN LØSE

Der er altid en god løsning

Vi laver alle typer opgaver og gør det altid med et smil.
Uanset om det drejer sig om hele scenografier, enkelte konstruktioner eller om tilretning af eksisterende sætstykker, så tager vi imod opgaven med åbne arme og en ro, der sikrer, at vi altid har overblik over opgaven. Derfor behøver du aldrig at være i tvivl om, hvorvidt vi når det til din deadline.

Kostumedesign
Design Højskolen

Vores unikke produktionsstudie indeholder værksted i direkte forbindelse med studiet, hvilket giver os mulighed for hele tiden at tilpasse, udvikle og teste den scenografi, vi arbejder med. Når alt er testet og godkendt, pakker vi det sammen og leverer det opstillet på location. Det er nemt, og så er det som regel altid både sjovt og hyggeligt.

Vi har også mulighed for at bygge on location, alt efter dit behov.

Mangler du en, der kan forestille sig mulighederne sammen med dig?

Har du flere idéer i hovedet end du kan holde styr på? Og mangler du en
sparringspartner, inden du kan danne dig et overblik over, hvad der egentligt skal ske?

Scenekonstruktion

Vi elsker at forstille os alle mulighederne sammen med vores kunder og står altid til rådighed med fagligt input, i forhold til om ting kan lade sig gøre. På den måde, behøver du ikke at nedlægge en idé, bare fordi du er i tvivl om, hvorvidt den kan realiseres. Vi har nemlig talent for at omdanne den mest vanvittige krusedulle til en færdig løsning og lader os sjældent slå ud af normerne.

ER DU INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Tag en snak med os

Hvad enten det drejer sig om hele scenografier, enkelte konstruktioner eller specialopgaver, om du har en spinkel idé eller en færdig plan – så finder vi en løsning. Lyder det som noget, der kunne være spændende? Så grib fat i os til en uforpligtende snak.

KONTAKT OS

Var det ikke lige det, du havde brug for? Se her, hvad vi tilbyder dig

STUDIEUDLEJNING

KOMBINATION