DET LAVER VI

SE DINE MULIGHEDER

SAMMEN FINDER VI EN LØSNING

Læs mere om dine muligheder her

KONSTRUKTION

OVERBLIK

Konstruktion

Vi laver alle typer opgaver, og vi gør det med et smil. Uanset om det drejer sig om hele scenografier, enkelte konstruktioner eller om tilretning af eksisterende sætstykker. Hos os behøver du aldrig tvivle på, om vi når det til deadline.

LÆS OM KONSTRUKTION

FRIE RAMMER

Studieudlejning

Mangler du rolige optageforhold til tv-serien, reklamefilmen eller spillefilmen? Står du måske og mangler et sted, hvor du kan øve med dit band uden at genere nogen? Vi har et studie på 500 m2, hvor du får helt frie rammer.

LÆS OM STUDIERNE

STUDIEUDLEJNING

KOMBINATION

ET FÆLLES TEAM

Kombination

Vores kombinationsmulighed betyder, at du kan få os med på teamet, når du lejer vores studie. Under din lejeperiode står vi til rådighed og hjælper til med at vedligeholde, tilrette, konstruere, udvikle og bygge dine kulisser, rekvisitter og dekorationer.

LÆS OM KOMBINATIONEN

SAMMEN FINDER VI EN LØSNING

Læs mere om dine muligheder her

KONSTRUKTION

KONSTRUKTION

Overblik

Vi laver alle typer opgaver, og vi gør det med et smil. Uanset om det drejer sig om hele scenografier, enkelte konstruktioner eller om tilretning af eksisterende sætstykker. Hos os behøver du aldrig tvivle på, om vi når det til din deadline.

LÆS OM KONSTRUKTION

STUDIEUDLEJNING

STUDIEUDLEJNING

Muligheder

Mangler du rolige optageforhold til tv-serien, reklamefilmen eller spillefilmen? Står du måske og mangler et sted, hvor du kan øve med dit band uden at genere nogen? Vi har to studier på 500 m2 og 350 m2, hvor du får helt frie rammer.

LÆS OM STUDIERNE

KOMBINATION

KOMBINATION

Med på holdet

Vores kombinationsmulighed betyder, at du kan få os med på teamet, når du lejer et eller flere af vores studier. Under din lejeperiode står vi til rådighed og hjælper til med at vedligeholde, tilrette, konstruere, udvikle og bygge dine kulisser, rekvisitter og dekorationer.

LÆS OM KOMBINATIONEN

Få et tilbud på din opgave - eller lade os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig videre med din idé. Udfyld formularen, så tager vi fat i dig.

Mange tak - vi vender snart tilbage til dig
Der er sket en fejl - prøv igen