DEN VESTDANSKE FILMPULJE

STØTTE TIL DE DANSKE FILMPRODUCENTER

NYE MULIGHEDER FOR PRODUCERE

Film i det vestlige

Vi vil gerne hjælpe filmproducere, til at realisere deres filmprojekt. Burning Snail ApS yder en helstøbt samarbejdsløsning, når der skal bygges scenografi, konstrueret rekvisitter og optage en film. Men det er en ressourcetung opgave at fragte en større produktion fra A – B og vi ved også at det derfor har afholdt mange producere fra, at optage i Jylland. Odder kommune er i Den Vestdanske filmpuljes støtteområde og vi hos Burning Snail ApS byder jer velkomne til vores studier i vestdanmark. Der kan søge støtte til research, udvikling- og produktion af film m.m. Besøg vores studie, vi kan facilitere jeres filmproduktion helt fra start til slut.

Støtte til dit filmprojekt

 

Mangler du et studie til dit næste filmprojekt? Som filmproducent kan du søge økonomisk støtte fra Den Vestdanske Filmpulje, og få dit projekt delvist finansieret.
Den Vestdanske Filmpulje er en regional filmfond, som hovedsageligt støtter en række film- og medieproduktoner, men de yder også støtte til produktioner af anden karakter.
Dette kan eksempelvis være produktioner, såsom talentfilm, festivalaktiviteter og andre kreative initativer, som understøtter udviklingen af filmkulturen og produktionsmiljøet i det vestdanske område.

 

SØG STØTTE

Film Burning Snail har leveret byg til

Du forsvinder

Zentropa

Alle for 3

Fridthjorf

Undtagelsen

S/F Studios

Den Næstsidste

Tambo Film

Rose

Nordisk Film

Lily’s Ghost

Gotfat

Hvidstens Gruppe II

Regner Grasten Film

Bamse

Nimbus Film

Julemandens Datter

Deluca Film

Forevigt

Hyæne Film

Nattevagten 2

Nordisk Film

For Evigt

Nordisk Film

Kan vi få støtte?

Puljen har primært fokus på at støtte professionelle filmproduktioner, men de støtter også andre interessante initativer, som fremmer udviklingen af produktionsmiljøet og filmkulturen i filmpuljens område:

Filmfestivaler

TV-Serier

Kortfilm

Spillefilm

Talentfilm

Dokumentarfilm

Få et tilbud på din opgave - eller lade os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig videre med din idé. Udfyld formularen, så tager vi fat i dig.

Mange tak - vi vender snart tilbage til dig
Der er sket en fejl - prøv igen