STUDIEUDLEJNING

MULIGHEDERNE ER MANGE

Studie med muligheder

Mangler du rolige optageforhold til tv-serien, reklamefilmen eller spillefilmen? Står du måske og mangler et sted, hvor du kan øve med dit band uden at genere nogen? Eller har du et photoshoot, der kræver plads og rig mulighed for at skabe netop det rum, du ønsker? Uanset hvad, så er du kommet til det rette sted! Hos Burning Snail ApS har du mulighed for at leje dig ind i vores studie og skabe dine helt egne rammer, så dit projekt får frit spil. 

Kontakt os
  • Størrelse 500 m2

  • 4 – 8 meter i loftshøjde

  • Toiletfaciliteter

  • Køkkenfaciliteter

  • WiFi forbindelse

  • Strøm, 1stk 63A og 1stk 16A

  • Indgang gennem port 4,25m x 3,95m

  • Mulighed for tilvalg af “Kombination”

  • Gode parkeringsmuligheder for person- og lastbiler

  • Mulighed for at male vægge og gulv (pris aftales efter omfang)

Information om vores studie

Vores studie er placeret i Odder, udenfor Aarhus. Det gør det nemt at komme frem og tilbage, når man arbejder på en filmproduktion i Aarhus-området eller i Jylland generelt. Det er også muligt at flytte en produktion over fra Sjælland eller andre dele af Danmark.

Vores studie er 500 m2 stort og er 8 meter til loftet. Studiet har direkte adgang til værksted, lager og opbevaringsmuligheder, så du ikke skal bekymre dig om mangel på plads eller redskaber. Vi tilbyder også mulighed for meterleje af dekorationsvægge, mulighed for at vægge og gulv kan males, gode parkeringsmuligheder, wi-fi og toilet- og køkkenfaciliteter. Drejer det sig om spillefilm eller tv-serier, tilbyder vi også adgang til Vestdansk Filmpulje via Aarhus-afdelingen. På den måde sætter vi nogle gode og ordentlige rammer for jeres produktion.

 

Se grundplan over vores studie her
Studiet

Studiet

Kig indenfor i vores studie

Hør Klement fortælle om vores studiefaciliteter på 50 sekunder

ER DU INTERESSERET I AT HØRE MERE?  

Tag en snak med os

Uanset om du mangler gode optageforhold til tv-serien, reklamefilmen eller spillefilmen, om du mangler et sted, du kan øve med dit band, eller gode rammer for dit photoshoot – så er du kommet til det rette sted. Lyder det som noget, der kunne være spændende? Så grib fat i os til en uforpligtende snak. 

Kontakt os

Var det ikke lige det, du havde brug for? Ser her, hvad vi tilbyder dig

KONSTRUKTION

KOMBINATION

Få et tilbud på din opgave - eller lade os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig videre med din idé. Udfyld formularen, så tager vi fat i dig.

Mange tak - vi vender snart tilbage til dig
Der er sket en fejl - prøv igen