STUDIEUDLEJNING TIL EURODAN HUSE

EURODAN HUSE OG M2FILM

M2FILM OG EURODAN HUSE

BUILDING DREAMS

I april 2020 frigiver Eurodan Huse en kampagne rettet mod kvinder med navnet ”Building dreams”. Under udviklingen af reklamefilmen for Eurodan Huse lejede M2film vores ene studie til optagelserne af det model-hus, som bruges i én af de tre film, som kampagnen har fået optaget hos M2film.

Udover at stå for studieudlejningen til optagelserne af reklamefilmen, var Klement Thorst hos Burning Snail også med som rekvisitør, hvor han fik til opgave at konstruere de skærme, som udgør model-huset i én af de tre reklamefilm. Reklamefilmene blev vist på både sociale medier og tv, hvor formålet var at tale ind i særligt kvinders drøm om et hjem for hele familien.

”Reklamefilmen illustrerer, hvordan vi hos Burning Snail kan arbejde i langt de fleste materialer. Det var en fed opgave, fordi M2film med deres flotte lysshow, skudt op på selve konstruktionen, fik illustreret, hvordan et hjem ikke bare er de vægge som udgør huset, men at det lige så meget også er, hvad man skaber sammen i de rammer, man befinder sig i”

Klement Thorst, Ejer af Burning Snail

 

Se det færdige resultat af reklamefilmen her:

SE MERE AF VORES ARBEJDE

Her finder du nogle af vores andre cases

POWER TOOL RACE

BESÆTTELSESMUSEET

KONTAKT OS